Известие

Collapse
No announcement yet.

нов проблем с парното..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нов проблем с парното..

здравейте колеги, днес докато проверявах бушоните поради друг проблем, извадих един който ми се видя изгорял при кето спря радиото, плафоните угаснаха, и парното се изключи, да беше работеща колата не знам дали беше огромна грешка но изглежда че е защото парното така и не се върна, преди това също имах проблем с него, но при натеискане на буската на вентилаторчето започна да духа, този път нямах успех, някакви мнения относно моят проблем?

Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщение
    здравейте колеги, днес докато проверявах бушоните поради друг проблем, извадих един който ми се видя изгорял при кето спря радиото, плафоните угаснаха, и парното се изключи, да беше работеща колата не знам дали беше огромна грешка но изглежда че е защото парното така и не се върна, преди това също имах проблем с него, но при натеискане на буската на вентилаторчето започна да духа, този път нямах успех, някакви мнения относно моят проблем?
    Колега ,като за начало на твоят проблем ,напиши за каква кола дтава въпрос
    Ясно е че е алфа ромео ,но кой модел ,година...
    И след това може някой от колегите да ти даде отговор на въпросите ти
    Алфа 147 jtd
    115 k.s.
    2002 год

Comment

Мислех че я има добавена под акаунта ми ... 156 2.4 жтд 136 КС 2000г .. днес докато я карах се включи след около 20-30 Мин каране . Това го направи два пъти ... През останалото време след като съм я загасил и запалил отново не тръгва да духа каквото и да пробвам

Comment

Обърни и малко повече внимание на въпросната букса. Залагам една бира на това, че буксата е нагоряла и се е образувала студена спойка.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Много благодаря за съвета, още утре ще го пръсна с контактен спрей, ще по-огледам буксата и ще пробвам

Comment

Само пръскане с контактен спрей няма да помогне, ако перата на буксата са се разпоили от платката, както предполагам.

Дай накъсо двата дебели проводника от буксата. Ако при това положение вентилаторът развърти на максималните обороти, 90% сигурно е, че проблемът е във въпросния регулатор или в буксата му.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Само пръскане с контактен спрей няма да помогне, ако перата на буксата са се разпоили от платката, както предполагам.

Дай накъсо двата дебели проводника от буксата. Ако при това положение вентилаторът развърти на максималните обороти, 90% сигурно е, че проблемът е във въпросния регулатор или в буксата му.
              А ако са се разпоили, му кажи защо се е стигнало дотам и какво да направи

Comment

Буксата провери първо, слабо място е и нагаря, аз я отрязах и сложих две авто обувки на кабелите, с леко пилене обувките влизат стегнато и няма да има ядове.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Нищо не съм тествал и пробвал за сега освен с контактният спрей, не че помогна де просто на другият ден след темата парното си тръгна само. Тия дни имах проблем с акумулатора и всеки път когато нямаше ток парното сякаш се рестартираше и всеки път изчезваше и след известно време само тръгва. Вчера смених акумулатора, един проблем отпадна... Останаха още 100 като този е най важен. Забелязах също че бутона за задното стъкло също не бачка, преди ваденето на бушона работеше... А още от как я имам не регулира къде да духа ... духа си къде му е кеф.

Comment

Нищо не съм тествал и пробвал за сега освен с контактният спрей, не че помогна де просто на другият ден след темата парното си тръгна само. Тия дни имах проблем с акумулатора и всеки път когато нямаше ток парното сякаш се рестартираше и всеки път изчезваше и след известно време само тръгва. Вчера смених акумулатора, един проблем отпадна... Останаха още 100 като този е най важен. Забелязах също че бутона за задното стъкло също не бачка, преди ваденето на бушона работеше... А още от как я имам не регулира къде да духа ... духа си къде му е кеф.
                    Провери цокала на предпазителя и буксата зад таблото с предпазителите. Закачи модула на климатика на диагностика и го преобучи.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Мерси ама не! Колата се продава 1300 кинта ... Не мога да се занимавам и да фърлям повече нерви и пари по нея. Утре ще кача снимки и обява... Едвам съм се прибрал... От 7 коли за пръв път виждам такова чудо да се пуска кога си иска парното.

Comment

Мерси ама не! Колата се продава 1300 кинта ... Не мога да се занимавам и да фърлям повече нерви и пари по нея. Утре ще кача снимки и обява... Едвам съм се прибрал... От 7 коли за пръв път виждам такова чудо да се пуска кога си иска парното.
                        Мегапартс дават 700 кинта. Моята за толкова я взеха.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                        X