здравейте колеги, днес докато проверявах бушоните поради друг проблем, извадих един който ми се видя изгорял при кето спря радиото, плафоните угаснаха, и парното се изключи, да беше работеща колата не знам дали беше огромна грешка но изглежда че е защото парното така и не се върна, преди това също имах проблем с него, но при натеискане на буската на вентилаторчето започна да духа, този път нямах успех, някакви мнения относно моят проблем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
нов проблем с парното..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщениездравейте колеги, днес докато проверявах бушоните поради друг проблем, извадих един който ми се видя изгорял при кето спря радиото, плафоните угаснаха, и парното се изключи, да беше работеща колата не знам дали беше огромна грешка но изглежда че е защото парното така и не се върна, преди това също имах проблем с него, но при натеискане на буската на вентилаторчето започна да духа, този път нямах успех, някакви мнения относно моят проблем?
Ясно е че е алфа ромео ,но кой модел ,година...
И след това може някой от колегите да ти даде отговор на въпросите тиАлфа 147 jtd
115 k.s.
2002 год
-
Мислех че я има добавена под акаунта ми ... 156 2.4 жтд 136 КС 2000г .. днес докато я карах се включи след около 20-30 Мин каране . Това го направи два пъти ... През останалото време след като съм я загасил и запалил отново не тръгва да духа каквото и да пробвам
Comment
-
Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщениездравейте колеги, днес докато проверявах бушоните поради друг проблем, извадих един който ми се видя изгорял при кето спря радиото, плафоните угаснаха, и парното се изключи, да беше работеща колата не знам дали беше огромна грешка но изглежда че е защото парното така и не се върна, преди това също имах проблем с него, но при натеискане на буската на вентилаторчето започна да духа, този път нямах успех, някакви мнения относно моят проблем?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Само пръскане с контактен спрей няма да помогне, ако перата на буксата са се разпоили от платката, както предполагам.
Дай накъсо двата дебели проводника от буксата. Ако при това положение вентилаторът развърти на максималните обороти, 90% сигурно е, че проблемът е във въпросния регулатор или в буксата му.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСамо пръскане с контактен спрей няма да помогне, ако перата на буксата са се разпоили от платката, както предполагам.
Дай накъсо двата дебели проводника от буксата. Ако при това положение вентилаторът развърти на максималните обороти, 90% сигурно е, че проблемът е във въпросния регулатор или в буксата му.
Comment
-
Буксата провери първо, слабо място е и нагаря, аз я отрязах и сложих две авто обувки на кабелите, с леко пилене обувките влизат стегнато и няма да има ядове.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Нищо не съм тествал и пробвал за сега освен с контактният спрей, не че помогна де просто на другият ден след темата парното си тръгна само. Тия дни имах проблем с акумулатора и всеки път когато нямаше ток парното сякаш се рестартираше и всеки път изчезваше и след известно време само тръгва. Вчера смених акумулатора, един проблем отпадна... Останаха още 100 като този е най важен. Забелязах също че бутона за задното стъкло също не бачка, преди ваденето на бушона работеше... А още от как я имам не регулира къде да духа ... духа си къде му е кеф.
Comment
-
Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщениеНищо не съм тествал и пробвал за сега освен с контактният спрей, не че помогна де просто на другият ден след темата парното си тръгна само. Тия дни имах проблем с акумулатора и всеки път когато нямаше ток парното сякаш се рестартираше и всеки път изчезваше и след известно време само тръгва. Вчера смених акумулатора, един проблем отпадна... Останаха още 100 като този е най важен. Забелязах също че бутона за задното стъкло също не бачка, преди ваденето на бушона работеше... А още от как я имам не регулира къде да духа ... духа си къде му е кеф.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Мерси ама не! Колата се продава 1300 кинта ... Не мога да се занимавам и да фърлям повече нерви и пари по нея. Утре ще кача снимки и обява... Едвам съм се прибрал... От 7 коли за пръв път виждам такова чудо да се пуска кога си иска парното.
Comment
-
Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщениеМерси ама не! Колата се продава 1300 кинта ... Не мога да се занимавам и да фърлям повече нерви и пари по нея. Утре ще кача снимки и обява... Едвам съм се прибрал... От 7 коли за пръв път виждам такова чудо да се пуска кога си иска парното.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment